Пред членовете на Движение Обединение 29, пред България и пред себе си, напълно осъзнато, с правото ми на Свободна воля, заявявам своето решение да служа на Род и Родина, с мисли и действия защитаващи, съхраняващи и развиващи човешкия Дух, достигайки свещения принцип душа душа да не поробва, дух духа да не подвежда, за всички в единение. За Нова Велика България. Аз казах!

Започваме в сряда пред сградата на БАБХ до Пирогов.

Започваме в сряда пред сградата на БАБХ до Пирогов.

Адрес

  • пред сградата на БАБХ до Пирогов

Дата и час

  • 22 ное 2023
  • 12:00

За връзка с нас

Организатор

  • Обединение 29

За събитието

С абсурд след абсурд, с лъжи, издевателства и прилагане на сила все повече и повече БАБХ арогантно посяга на здравето и живота ни. Някаква си агенция, която е частна фирма, не е държавна институция, обслужва частни интереси, позволява си да използва държавен ресурс. Днес ползва жандармерия, утре ще използва и армия. Дали български?! Докога?!!!

 Бруталното убийство на кобилката с развито бебе в утробата си, бе показна акция, присъща за мафиотите. Без доказателства, с абсолютно прегазване на всички нормативни и законови наредби. Днес едно конче, утре всички домашни животни, следват хората. Този филм вече го гледахме.

 Що за безопасност с червеи и буболечки и всякакви отрови под формата на оцветители, консерванти и др. в храната ни, отричане на българския стандарт и налагане на абсурдни европейски директиви!

 Ето защо, се налага предприемането на редица действия за изрязване на този тумор, застрашаващ живота на българите.

 Започваме в сряда пред сградата на БАБХ до Пирогов. Ако ти е мил животът и този на децата:

22.11.2023г.

12.00ч.

БАБХ, София

  

Снимки

Видео