Пред членовете на Движение Обединение 29, пред България и пред себе си, напълно осъзнато, с правото ми на Свободна воля, заявявам своето решение да служа на Род и Родина, с мисли и действия защитаващи, съхраняващи и развиващи човешкия Дух, достигайки свещения принцип душа душа да не поробва, дух духа да не подвежда, за всички в единение. За Нова Велика България. Аз казах!

ПРОКЛАМАЦИЯ от обединени граждански организации

ПРОКЛАМАЦИЯ от обединени граждански организации

Адрес

  • Важно!

Дата и час

  • Акция

За връзка с нас

Организатор

  • Обединение 29

За събитието

ПРОКЛАМАЦИЯ

от обединени граждански организации

 

   Ние, българският народ -  Суверен и ЕДИНСТВЕН собственик на благата и ресурсите намиращи се на територията на България, изразяваме своята подкрепа за действията на родолюбивите и мислещи енергетици.

   Имаше походи, протести, подписки, декларации.., провокирани от безумните решения и действия на тези нелегитимни правителство и парламент, обхващащи, засягащи ВСИЧКИ сфери на нашия социален и икономически живот и ДЕЦАТА ни. От всеки отрасъл, от всяко съсловие във всякакви форми на недоволство.

   Години наред решенията на политическата каста не целят просперитет и добруване на България. Напротив! Всичко, съвсем умишлено и вече нагло прозрачно, показва замисъл за унищожение на нашия Род и Родина. „Правителство“ и „парламент“, узурпирали властта чрез преврат, както стана ясно и от изтеклите записи - с изборни измами и манипулации със съдействието на разни посолства. изпълняват преки заповеди на чуждестранните си господари и дори планират да преправят Конституцията ни, за да узаконят предателството си.

   Техните господари се опитват да държат в подчинение целия свят, но срещат нарастваща, все по-успешна съпротива, част от която сме и ние българите.

    Ние като българи, предали на света мъдрост, знание, просвета, днес, СЕГА казваме КРАЙ. Край на този геноцид!

   На така наречените правителство и парламент, казваме ВЪН начело с Николай Денков. Те Не са упълномощени и НЯМАТ делегирана власт от българския народ да договарят, замърсяват, разрушават, разпродават, подаряват.

   При отказ призоваваме всички родолюбиви българи и всички прокудени нашенци в чужбина за изпълнение на безсрочна, ефективна национална стачка  в рамките на Закона!

   Уведомяваме всички държавни служители в правителство, парламент, учреждения, обществени институции, полиция и армия, че при изпълнение на заповеди и решения на тази нелегитимна власт в качеството си на служебни лица, отговарят солидарно, носят персонална, ЛИЧНА отговорност и подлежат на Народен съд за измяна към Родината.

   Настоящата прокламация става достояние на всички свободолюбиви хора и техните организации по целия свят.

   Живее България!

Снимки

Видео